سفارش تبلیغ
صبا ویژن
روشنگری و سربازان مدافعان حرم سایبری
 

هم سگ خرید و فروش می کرد، هم دعواهاش حسابی سگی بود!!

یک روز داشت می رفت سمت کوهسنگی برای دعوا(!) و غذا خوردن که دید یه ماشین با آرم ”ستاد جنگهای نامنظم“ داره تعقیبش می کنه.

شهید چمران از ماشین پیاده شد و دست اونو گرفت و گفت: ”فکر کردی خیلی مردی؟!“

رضا گفت:بروبچه ها که اینجور میگن.....!!!

چمران بهش گفت: اگه مردی بیا بریم جبهه!!

به غیرتش بر خورد، راضی شد و راه افتاد سمت جبهه......!

مدتی بعد....

شهید چمران تو اتاق نشسته بود که یه دفعه دید داره صدای دعوا میاد....!

چند لحظه بعد با دستبند، رضارو آوردن تو اتاق و انداختنش رو زمین و گفتن: ”این کیه آوردی جبهه؟!“

رضا شروع کرد به فحش دادن. (فحشای رکیک!) اما چمران مشغول نوشتن بود!

وقتی دید چمران توجه نمی کنه، یه دفعه سرش داد زد:

”آهای کچل با تو ام.....! “

یکدفعه شهید چمران با مهربانی سرش رو بالا آورد و گفت: ”بله عزیزم! چی شده عزیزم؟ چیه آقا رضا؟ چه اتفاقی افتاده؟“

رضا گفت: داشتم می رفتم بیرون که سیگار بخرم ولی با دژبان دعوام شد!!!!

چمران: ”آقا رضا چی میکشی؟!! برید براش بخرید و بیارید.....!“

چمران و آقا رضا تنها تو سنگر...

رضا به چمران گفت: میشه یه دو تا فحش بهم بدی؟! کِشیده ای، چیزی؟!!

شهید چمران: چرا؟!

رضا: من یه عمر به هرکی بدی کردم، بهم بدی کرده....!

تا حالا نشده بود به کسی فحش بدم و اینطور برخورد کنه.....

شهید چمران: اشتباه فکر می کنی.....! یکی اون بالاست که هر چی بهش بدی می کنم، نه تنها بدی نمی کنه، بلکه با خوبی بهم جواب میده!

هِی آبرو بهم میده.....

تو هم یکیو داشتی که هِی بهش بدی می کردی ولی اون بهت خوبی می کرده.....!

منم با خودم گفتم بذار یه بار یکی بهم فحش بده و منم بهش بگم بله عزیزم.....! تا یکمی منم مثل اون (خدا) بشم …!

رضا جا خورد!....

... رفت و تو سنگر نشست.

آدمی که مغرور بود و زیر بار کسی نمی رفت، زار زار گریه می کرد!

تو گریه هاش می گفت: یعنی یکی بوده که هر چی بدی کردم بهم خوبی کرده؟؟؟؟

اذان شد.

رضا اولین نماز عمرش بود. رفت وضو گرفت.

... سر نماز، موقع قنوت صدای گریش بلند شد!!!!

وسط نماز، صدای سوت خمپاره اومد. پشت سر صدای خمپاره هم صدای زمین افتادن اومد.....

رضارو خدا واسه خودش جدا کرد......! (فقط چند لحظه بعد از توبه کردنش)

یه توبه و نماز واقعی

منبع: http://sarbazkhatam.parsiblog.com



نوشته شده در تاریخ پنج شنبه 93/1/28 توسط محمد مهدی

از امیرمومنان علی(ع) نقل است که فرمود: «الحلم تمام العقل»، تمامیت خردورزی در بردباری است. در این کلام موجز چنانچه خرد را نماد «هوش» و فرهیختگی و بردباری را نشانه ای از اخلاق و فرزانگی در نظر بگیریم مفهوم «هوش اخلاقی» در وسیع ترین و عمیق ترین مفهوم خود نمایان می‌گردد. در واقع غایت عقلانیت و هوشمندی، دست یافتن به فضیلت بردباری و نیک خویی است و عصاره همه خوبیها و ارزشهای والادر «خویشتن بانی» و «خویشتنداری» نهفته است.

اگر هوش را ظرفیت سازگاری با موقعیت جدید قلمداد کنیم آن گاه اخلاق، ظرفیت سازماندهی ارزشی به این موقعیت را پوشش خواهد داد. از این رو «هوش اخلاقی» می‌تواند گستره و ژرفای توانمندیهای فکری و عاطفی را در همه مراحل و ابعاد زندگی نمایان ساخته و نیکی و نیک خلقی را پدید آورد.

اما تا چه اندازه موضوع رشد اخلاقی در کنار رشد هوشی مورد توجه اولیا و مربیان قرار می‌گیرد؟

تا چه اندازه رابطه بین فرایندهای ذهنی با فرایندهای عاطفی در زندگی کودکان مطالعه و ارزیابی می‌شود؟ 

آیا به همان اندازه که والدین نگران «هوش منطقی» کودکان خود هستند به همان اندازه نسبت به «هوش اخلاقی» آنها حساسیت دارند؟

آیا به همان میزان که از فرزندان خود انتظار دارند تا در کارنامه آموزشی خود نمرات بالا ردیف کنند به همان میزان از آنها انتظار دارند که در رفتارها و ارزشهای اخلاقی نیز نمره بالا به دست آورند؟

به نظر می‌رسد پاسخ به این پرسشها در اغلب موارد منفی باشد. زیرا نگاه تک ساحتی به تربیت کودکان و نوجوانان موجب شده است سایر ابعاد وجودی آنها نادیده گرفته شود. بسیاری از فرزندان ما «آموزش» می‌بینند اما اندکی از آنها «پرورش» می‌یابند؛ بسیاری از فرزندان ما درسها و نصایح اخلاقی را فرا می‌گیرند اما اندکی از آنها به منش اخلاقی و کردار معنوی دست می‌یابند؛ بسیاری از فرزندان ما مراحل رشد ذهنی را به سرعت طی می‌کنند اما اندکی از آنها موفق به طی کردن «مراحل رشد اخلاقی» می‌شوند؛ بسیاری از فرزندان ما مهارتهای حل مسئله را در مدرسه یاد می‌گیرند، اما اندکی از آنها توان حل مشکلات خود را در زندگی دارند.

تقویت هوش اخلاقی کودکان بهترین فرصت برای قرار دادن فرزندانمان در مسیر درست است تا آنها بتوانند علاوه بر درست فکر کردن درست هم عمل کنند. علاوه بر این، پرورش ویژگیهای شخصیتی استوار نیز در گروی تقویت هوش اخلاقی است

پس برای آنکه بین این ابعاد رابطه معنی دار برقرار شود باید «تحول اخلاقی» به موازات «تحول شناختی» در کودکان پرورش یابد و «پایگاه عاطفی قلب» به میزان «پایگاه شناختی مغز» کودک مورد توجه قرار گیرد و این مهم بدون پرورش رفتار و
نقش والدین در تربیت فرزندان ( قسمت اول)

ارزشهای اخلاقی یا به عبارت بهتر «هوش اخلاقی» امکان پذیر نخواهد بود.

اما هوش اخلاقی چیست؟ چگونه شکل می‌گیرد؟ کارکرد آن چیست؟ آیا روشهایی برای پرورش آن وجود دارد؟ عوامل موثر در هوش اخلاقی کدامند؟ آیا هوش اخلاقی یک مقوله فطری است یا اکتسابی؟ نقش وراثت و محیط در شکل دهی هوش اخلاقی چگونه است؟ آیا هوش اخلاقی نیز مانند سایر مفاهیم ذهنی و عاطفی واجد مراحل و دوره های خاصی است؟ عوامل سرعت دهنده به رشد هوش اخلاقی کدامند؟ آیا قواعد و روشهایی وجود دارد که بتوان از طریق آن کودکان را با ضریب بالای هوش اخلاقی پرورش داد؟

تقویت هوش اخلاقی کودکان بهترین فرصت برای قرار دادن فرزندانمان در مسیر درست است تا آنها بتوانند علاوه بر درست فکر کردن درست هم عمل کنند. علاوه بر این، پرورش ویژگیهای شخصیتی استوار نیز در گروی تقویت هوش اخلاقی است. هوش اخلاقی توان تشخیص درست از نادرست است؛ یعنی داشتن اعتقادات اخلاقی محکم و عمل کردن بر طبق آنها به گونه‌ای که شخص رفتاری درست و محترمانه داشته باشد.

این قابلیت عالی برخی ویژگیهای مهم نیز در بردارد که از جمله می‌توان به مهار وسوسه‌ها، همدل بودن، نپذیرفتن گزینه های غیر اخلاقی، مبارزه با بی عدالتی، رفتار محترمانه و ناشی از درک با دیگران اشاره کرد. خوشبختانه هوش اخلاقی اکتسابی است و می‌توانید از هنگامی که کودکانتان یکی دو ساله است، آن را در او پرورش دهید. اگر چه در آن سن، کودکان توانایی شناخت و بررسی استدلالهای اخلاقی پیچیده را ندارند، اما در همان سن است که مبانی عادتهای اخلاقی همچون خویشتنداری، با انصاف بودن، احترام گذاشتن، مشارکت و همدلی یاد گرفته می‌شود. هوش اخلاقی را باید آگاهانه تقویت کرد و خود سرمشق آن بود و از آنجا که شما اولین و مهمترین آموزگار اخلاق فرزندانتان هستید، کسی بهتر از شما والدین نمی‌تواند الهام بخش این نیکخوییهای اصلی و مهم باشد.

منبع:تبیان



نوشته شده در تاریخ شنبه 93/1/23 توسط محمد مهدی

تربیت اسلامی,تربیت اسلامی فرزند

پرهیز از انتقاد و سخت گیری از اصول تربیت اسلامی فرزندان

 راههای تربیت اسلامی کودکان

طبق مطالعه ای که تأثیرات دین را بر رشد و ارتقای کودکان بررسی کرده است، مشخص شده کودکانی که والدین مذهبی دارند بهتر از دیگر کودکان رفتار می‌کنند و خود را با شرایط تطبیق می‌دهند.

در مطالعه ای که بر روی بیش از 16 هزار کودک که بیشتر آنها در سال‌های اولیه ی تحصیل بودند خواستند ارزشیابی کنند که کودک چه‌قدر بر خود کنترل دارد، چند وقت یک‌بار رفتار ضعیف یا نامناسب از خود نشان می‌دهد و آیا به‌خوبی به همسالانش احترام می‌گذارد و با آنها تعامل دارد یا نه؟ محققان نمرات به‌دست آمده را با اظهارات والدین مبنی بر این‌که چند وقت یک‌بار به مکان‌های مذهبی می‌روند، آیا در مورد دین با کودکشان صحبت می‌کنند یا خیر و آیا بر سر مسائل دینی در خانه مشاجره می‌کنند یا نه، مقایسه کردند.

نتیجه این بود: کودکانی که والدینشان به‌طور مرتب در مراکز دینی شرکت داشتند (به‌خصوص وقتی هر دوی آنها بسیار مرتب به این مراکز می‌رفتند) و با کودکشان در مورد دین صحبت می‌کردند، نسبت به کودکانی که والدینشان مذهبی نبودند، هم از طرف والدین و هم از طرف مربیان نمره ی بهتری در مورد کنترل بر خود، مهارت‌های اجتماعی و تمایل به یادگیری کسب کردند.

همچنین این پژوهش نشان داد هنگامی که والدین غالباًً بر سر مسائل مذهبی بحث و مشاجره می‌کردند، کودکان بیشتر مشکل داشتند.

محققان در توجیه این یافته‌ها می‌گویند: آموزش‌های مذهبی و تربیت اسلامی کودکان به سه دلیل می‌تواند برای کودکان خوب باشد؛ اول این‌که گروه‌های مذهبی از والدین حمایت اجتماعی می‌کنند و این برای رشد مهارت‌های آنان مفید است. کودکانی که بـه این گروه‌های مذهبی آورده می‌شوند وقتــی همـان حرف‌های والدین شــان را می‌شنوند که بزرگســـالان دیگر هـم آنها را تأیید می‌کنند، حرف‌های والدین شـان را در خانـه عمـیق‌تر درک می‌کنند.

دوم این‌که در تربیت اسلامی کودکان انواع ارزش‌ها و هنجارهایی که در گروه‌های مذهبی مبادله می‌شود، اغلب به فداکاری و طرفــداری از خانـواده گرایش دارند. این ارزش‌ها در شکل‌گیری ارتباط والدین با کودکان و در نتیجه رشد کودکان در واکنش به این ارتباط بسیار بسیار مهم هستند .

در آخر سازمان‌های مذهبی مهارت‌های والدین را با معانی مقدس عجین می‌کنند.

تربیت اسلامی کودکان چگونه باید انجام پذیرد؟
والدین در راستای پرورش مذهبی کودکان باید از برخی رفتارها که به ظاهر برای پرورش مذهبی، ولی در واقع مانع چنین هدفی هستند، پرهیز کنند که موارد ذیل نمونه ای از راههای تربیت اسلامی کودکان می باشد می باشد:

1- پرهیز از به کارگیری مفاهیم منفی: به منظور پرورش کودک و تربیت اسلامی کودکان باید به حلاوت ها و زیبایی های دین تأکید کرد. کودکان باید با محبت و عشقی که خداوند به همه انسان ها مخصوصاً کودکان دارد، آشنا شوند. چون تصویر اولیه ای که والدین از بالاترین موضوع مذهبی، یعنی خداوند ایجاد می کنند، در گرایش کودک به مذهب اثر شگرفی دارد. بسیاری از والدین در برابر شیطنت های کودکان، مشکلات رفتاری و حتی رفتارهای طبیعی آن ها که خارج از حوصله خودشان است، به استفاده ابزاری از مفاهیم مذهبی روی آورده و خداوند را متهم می کنند که کودکان شلوغ را عذاب می کند و تصویر یک موجود شکنجه گر را از خداوند در ذهن کودک ترسیم می کنند؛ در حالی که عذاب خداوند برای مکلف گناه کار است نه کودکان.

2- تربیت اسلامی کودکان با پرهیز از اجبار در رفتارهای مذهبی: بررسی ها نشان می دهد که بیش تر مخالفان مذهب، از دو گروه می باشند، گروه اول: کسانی که در دوران کودکی و نوجوانی از آگاهی و تربیت مذهبی مناسب برخوردار نبوده اند. گروه دوم: کسانی هستند که تربیت مذهبی آن ها در کودکی با خشونت و سخت گیری همراه بوده است و در حالی که مساله ای را نمی فهمیده اند، آن ها را وادار به عمل کردن به آن می کردند. لذا والدین متدین نباید فرزندان خود را در انجام عبادات و رفتارهای دینی تحت فشار قرار دهند. آن ها باید کلیات دین را بگویند و رفتارها را به او آموزش دهند و در امور جزئی نیز به طور نامحسوس، رفتار و اعمال فرزندان خود را کنترل کنند.

3- پرهیز از انتقاد و سخت گیری: برای دست یابی به تربیت اسلامی کودکان، نباید کودکان و نوجوانان را در معرض انتقاد و ایرادهای فراوان قرار داد و آن ها را به صورت منفی با مذهب و ارزش ها آشنا کرد. شخصیت مذهبی کودک زمانی شکل می گیرد که متناسب با خواسته ها و روحیات و کشش های درونی او رفتار شود و آن در صورتی است که انگیزه های مذهبی به همراه امید و احساس های مثبت به او منتقل شود، نه سخت گیری و انتقاد؛ چرا که انتقاد زیاد از آن ها در هر زمینه ای که باشد، آنان را به سرکشی وامی دارد و تذکر فراوان، موجب پیدایش لجاجت و مقاومت می شود.

حضرت علی (علیه السلام): الا فراط فی الملامة یشب نیران اللّجاج؛ زیاده روی در ملامت، آتش لجاجت را شعله ور می کند.

انتقاد و سخت گیری بی مورد نه تنها تربیت اسلامی کودکان را مورد خدشه قرار می دهد، بلکه موجب مشکلات روحی و روانی نیز می گردد.

4- پرهیز از استدلال های فراتر از توانایی های ذهنی کودک و نوجوان:

شیوه تبلیغ انبیا این بود که با هر فردی به اندازه درک و فهم خود او سخن می گفتند، توجه به این مساله لازم است که کودکان هنوز به دوره تفکر مذهبی شخصی نرسیده اند و ذهن آن ها قدرت کافی برای درک مسائل و ادله پیچیده را ندارد و از هر استدلالی برای اثبات خداوند و یا هر جنبه ای از دین که فراتر از توانایی های ذهنی آن ها باشد، برداشت های ساده، مطلق و غیرواقعی خواهند داشت و اغلب از معنای ظاهری جملات فراتر نخواهد رفت. وقتی هم که در درک مساله شکست بخورند این شکست را متوجه استدلال و بطلان اصل مساله می دانند.

5- جلوگیری از ادامه و تثبیت تفکر خام مذهبی برای تربیت اسلامی کودکان:

کودکان در سنین خردسالی از طریق تخیل، نمادسازی و الگوسازی به تفکر می پردازند. آن ها برای بیان احساس ترس و اضطراب خود، آن را به شکل غول و هیولا به تصویر می کشند و موجودات خوب و دوست داشتنی را به صورت فرشته و امثال آن ترسیم می کنند، به منظور نزدیک تر کردن درک و تفکر کودکان به حقایق چنین مفاهیمی، باید آن ها را به تجارب محدود کودکانه خودشان ارجاع داد؛ به عنوان مثال وقتی کودک از والدین خود درباره مکان، اندازه و شکل خداوند سوال می کند باید در پاسخ او با بیان های سلبی گفته شود: خدا مثل ما نیست که دست و پا داشته باشد، در خانه ای زندگی کند یا قابل دیدن و لمس کردن باشد.

چنین پاسخی هم به زدوده شدن مفاهیم خام موجود در ذهن کودک کمک می کند و هم سوال و کنجکاوی و میل درونی کودک به کشف حقایق دینی باقی مانده و ادامه آن به کشف درونی دین منجر خواهد شد.

 منابع:
کتاب تقویت نظام خانواده و آسیب شناسی آن(جلد اول)

پارسینه
تبیان



نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 93/1/20 توسط محمد مهدی

احادیثی گهربار درباره کینه
1- امام على علیه السلام: اَلدُّنیا أَصغَرُ وَ أَحقَرُ وَ أَنزَرُ مِن أَن تُطاعَ فیهَا الحقادُ؛
دنیا کوچک تر و حقیر تر و ناچیز تر از آن است که در آن ازکینه ها پیروى شود.
(غررالحکم، ج2، ص 52، ح1804)

 

♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠ حدیث کینه ، احادیث کینه  ♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠


 2- امام على علیه السلام: اَلغِلُّ یُحبِطُ الحَسَناتِ؛
کینه، خوبى ها را نابود مى کند.
(غررالحکم، ج1، ص 168، ح6429)

 

♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠ حدیث کینه ، احادیث کینه  ♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠


3- امام على علیه السلام:  مَنِ اطَّرَحَ الحِقدَ استَراحَ قَلبُهُ وَلُبُّهُ؛
 هر کس کینه را از خود دور کند، قلب و عقلش آسوده گردند.
(غررالحکم، ج5، ص 326، ح8584)

 

♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠ حدیث کینه ، احادیث کینه  ♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠


 4- امام على علیه السلام:سَبَبُ الفِتَنِ الحِقدُ؛
علت فتنه ها و آشوب ها کینه توزى است.
(غررالحکم، ج4، ص 121، ح5522)

 

♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠ حدیث درباره کینه ، احادیث کینه توزی  ♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠


5- امام حسین علیه السلام: إنَّ شیعَتَنا مَن سَلِمَت قُلوبُهُم مِن کُلِّ غِشٍّ وَغِلٍّ وَدَغَلٍ؛
بى گمان شیعیان ما دل هایشان از هر خیانت، کینه و فریبکارى پاک است.
 (بحارالانوار، ج68، ص156، ح11)

 

♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠ حدیث درباره کینه ، احادیث کینه توزی  ♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠


6- پیامبر صلى الله علیه و آله: تَهادَوا فَإِنَّها تَذهَبُ بِالضَّغائِنِ؛
به یکدیگر هدیه بدهید، زیرا کینه ها را از بین مى برد.
(کافى، ج5، ص 144، ح14)

 

♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠ حدیث درباره کینه ، احادیث کینه توزی  ♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠


 7- امام على علیه السلام: اِحصِدِ الشَّرَّ مِن صَدرِ غَیرِکَ بِقَلعِهِ مِن صَدرِکَ؛
 براى دِرو کردن بدى از سینه دیگران، آن را از سینه خودت ریشه کَن کُن.
(نهج البلاغه، حکمت 178)

 

♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠ حدیث درباره کینه ، احادیث کینه توزی  ♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠


8- امام على علیه السلام: اِحتَمِل أَخاکَ عَلى ما فیهِ وَلاتُکثِرِ العِتابَ، فَإِنَّهُ یورِثُ الضَّغینَةَ؛
برادرت را با همان وضعى که دارد تحمل کن و زیاد سرزنش نکن، زیرا این کار کینه مى آورد.
(تحف العقول، ص84)

 

♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠ حدیث درباره کینه ، احادیث کینه توزی  ♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠


 9- امام على علیه السلام: عِندَ الشَّدائِدِ تَذهَبُ الأَحقادُ؛
 در هنگام سختى ها و گرفتارى ها کینه ها از بین مى رود.
(غررالحکم، ج4، ص323، ح6212)

 

♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠ حدیث درباره کینه ، احادیث کینه توزی  ♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠


10-امام هادى علیه السلام: اَلعِتابُ مِفتاحُ الثِّقالِ وَالعِتابُ خَیرٌ مِنَ الحِقدِ؛
 گلایه کردن کلید سرسنگینى و بهتر از کینه است.
 (بحارالأنوار، ج78، ص369، ح4)

 

♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠ حدیث از کینه توزی ، حدیث درباره کینه  ♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠


11-پیامبر صلى الله علیه و آله: تَعافَوا تَسقُطِ الضَّغائِنُ بَینَکُم؛
از یکدیگر گذشت کنید، تا کینه هاى میان شما از بین برود.
(کنزالعمال، ج3، ص373، ح7004)

 

♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠  حدیث از کینه توزی ، حدیث درباره کینه  ♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠


12-امام على علیه السلام:  اَلحَسودُ سَریعُ الوَثبَةِ، بَطى ءُ العَطفَةِ؛
حسود زود خشمگین مى شود و دیر کینه از دلش مى رود.
(بحارالأنوار، ج73، ص256، ح29)

 

♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠ حدیث درباره ی کینه توزی ، حدیث برای کینه  ♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠


 13-امام على علیه السلام: اَلْحَقودُ مُعَذَّبُ النَّفْسِ، مُتَضاعَفُ لهَمِّ ؛
کینه‏ توز، روحش در عذاب است و اندوهش دو چندان.
(غررالحکم، ح 1962)

 

♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠  حدیث درباره ی کینه توزی ، حدیث برای کینه  ♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠


14- پیامبر صلى الله علیه و آله: الهَدِیَّةُ تُذهِبُ الضَّغائنَ مِن الصُّدورِ؛
هدیه دادن، کینه‏ ها را از سینه ‏ها مى‏برد.
(میزان الحکمة، ح 21200)

منبع :aviny.com



نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 93/1/20 توسط محمد مهدی

 

 مطالب آموزنده, جملات الهام بخش

 جملات زیبا ، جملات الهام بخش برای زندگی

 

جملات زیبا,جملات آموزنده

 جملات زیبا ، جملات الهام بخش برای زندگی

 

جملات الهام بخش, جمله زیبا با عکس

جملات زیبا ، جملات الهام بخش برای زندگی

 

جملات کوتاه زیبا,جملات فلسفی زیبا

 جملات زیبا ، جملات الهام بخش برای زندگی

 

جملات تصویری,جملات الهام بخش

 جملات کوتاه زیبا

 

جملات کوتاه زیبا,جملک های زیبا

 جملات کوتاه زیبا

 

نوشته ادبی,جملات ادبی زیبا

جملات کوتاه زیبا

 

جملات بزرگان,جملات قصار

 جملات الهام بخش زندگی

 

جملات زیبا از بزرگان

 جملات الهام بخش زندگی،جملات الهام بخش

 

 مطالب آموزنده, جملات الهام بخش, جمله زیبا با عکس

 

منبع:shabhayetanhayi.ir



نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 93/1/20 توسط محمد مهدی



نوشته شده در تاریخ پنج شنبه 93/1/14 توسط محمد مهدی

شهادت حضرت زهرا (س)  کربلایی جواد مقدم

نام فایل

 فاطمه حیدرتو تنها نزار ( واحد )

تعداد دریافت

7402

بازدید

6721

پخش

دریافت

 
 آخه بگو به کی بگم ( واحد ) 8671 12546  
 به دلم افتاده مادر ( شور ) 8478 6283  
 عشق یعنی عین یعنی شین و قاف ( واحد ) 7624 5710
 مهربان امامم رسیده آخر کار ( واحد ) 5669 3496  
 ای که به نام تو زده بیرق عشقش خدا ( زمینه ) 4816 4178   
 شمع خاموش من یار مدهوش من ( واحد ) 3477 2332   
 به پشت در یاس جوان ( واحد ) 3059 1722  
 دوباره از غربت درد دلم پریشونه غمه ( واحد ) 2862 1679  
 شد چیره بر دلم طاقت گشته قاتلم ( واحد ) 2343 1533  
 آهای بانوی غصه که غم داره نگاهتون ( واحد ) 3349 1576   
 فاطمه ام ابیها بهترین مادر دنیا ( زمینه ) 3315 1731  
 مادر چرا در خانه رفتارت عجیب است ( واحد ) 5910 13849   
 حقیقت سرنوشته آب و گلم را سرشته ( واحد ) 2126 1624  
 کشتی شکست خورده ی غم ( زمینه ) 3052 2688  
 چشام شده یه کاسه خون امان از این دل پریشون 3473 2211  
 دل عاشق که بی دلبر نمیشه 3130 2625  
 مادرم ای بهترین مادر هر دو عالم 2890 2694  
 دامن کشان پا از سر زینب کشیدی 3271 1859  
 از چه مادر سر تو بر زانو گرفتی ( زمینه ) 9391 20185   
 الا ای که نادیده دل می بری ( واحد ) 4610 3494  
 سایه مهرت تا ابد روی سره ( شور ) 16860 24526  
 دردت به جونم بگو بدونم ( واحد ) 5531 3297  
 باز فاطمیه سجاده غم بازه ( شور ) 17338 8150  
 مادر چرا چشمات یکی اشک و یکی خون ( واحد ) 8489 3780  
 ای گنج پنهان هستی ای نغمه چشم ساران ( واحد ) 5172 1862  
 بی تابی نکن تاج سر من طاقت اشکاتو ندارم ( واحد ) 4548 1153  
 آسمون چشمام ابریه از غم ( زمینه ) 3593 1279  
 نشسته ام بنویسم کرم گدا بانو ( واحد ) 17919 8144  
 مادر برام یه هم زبون بود ( واحد ) 15858 2726  
 امشب اگه ز غم لبالبی ( تک ) 9416 2277  
 از چه مادر سر تو بر زانو گرفتی ( زمینه ) 8895 2548  
 مدینه شده سوت و کور و غریب ( تک ) 4511 1337  
 چشای بسته مادر دل شکسته مادر ( زمینه ) 8470 1773

  منبع: http://zakerin.ir



نوشته شده در تاریخ پنج شنبه 93/1/14 توسط محمد مهدی
طراح قالب : { معبرسایبری فندرسک}