سفارش تبلیغ
صبا ویژن
روشنگری و سربازان مدافعان حرم سایبری
 
نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 92/8/22 توسط محمد مهدی
نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 92/8/22 توسط محمد مهدی
نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 92/8/22 توسط محمد مهدی
نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 92/8/22 توسط محمد مهدی
نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 92/8/22 توسط محمد مهدی
نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 92/8/22 توسط محمد مهدی

سلام

ببخشید چند روزی نبودم رفته بودم راهیان نور جاتون خالی راستی هرکس توانست با جایی بره راهیان نور تورو خدا حتما بره التماس میکنم می دونم اونا که رفتن می دونند من برای چی میگم حتما بریند

قول نمیدم اما اگه شد حتما عکس هاشو می گذارم

التماس میکنم نظر بدید

مدیریت



نوشته شده در تاریخ سه شنبه 92/8/21 توسط محمد مهدی

گلچینی از مداحی های حاج محمود کریمی

دانلود با لینک مستقیم + لینک های کمکی


دانلود گلچینی از مداحی های حاج محمود کریمی ویژه ایام محرم 90

محمود کریمی مداح اهل بیت یکی از بهترین مداحان کشور میباشد . وی دانشجوی مدیریت صنعتی دانشگاه علامه طباطبایی بود که با توجه به اینکه وی حضور در جبهه فرهنگی را مقدم تر می دانست در این زمینه به کسب معارف پرداخت . پدرش در سال 1361 شهید شد به همین خاطر در کنار تحصیل هم کار میکرد و هم مداحی . در کودکی مداحی را در کنار مرحوم کافی شروع کرد . اکثر شعر هایی که در نوحه هایش به کار میبرد دارای بار معنایی خوبی هست.

 

دانلود مداحی ها به صورت تک تک :

دانلود مداحی شماره 1  ،  حاج محمود کریمی

دانلود مداحی شماره 2  ،  حاج محمود کریمی

دانلود مداحی شماره 3  ،  حاج محمود کریمی

دانلود مداحی شماره 4  ،  حاج محمود کریمی

دانلود مداحی شماره 5  ،  حاج محمود کریمی

دانلود مداحی شماره 6  ،  حاج محمود کریمی

دانلود مداحی شماره 7  ،  حاج محمود کریمی

دانلود مداحی شماره 8  ،  حاج محمود کریمی

دانلود مداحی شماره 9  ،  حاج محمود کریمی

دانلود مداحی شماره 10  ،  حاج محمود کریمی

 

دانلود با لینک مستقیم  |  Download

دانلود بصورت یک پارت 29 مگابایتی : (لینک های کمکی)

دانلود | HotFile  ،  RapidShare  ،  4Shared  ، ParsaSpace  ،  MediaFire

 


حجم : 29 مگابایت  
فرمت : MP3  
پسورد : www.clip4u.org


نوشته شده در تاریخ دوشنبه 92/8/13 توسط محمد مهدی

قابل توجه مدعیان اخلاقمداری در ورزشایران/ارامگاه پوریای ولی/به کام ولگردان و معتادان

 

شهرت پهلوان محمود خوارزمی معروف به پوریای ولی تنها به دلیل پهلوانی‌هایش نیست بلکه مردم منطقه او را به داشتن ویژگی‌های نیکوی اخلاقی، معلم، مرشد، صوفی و مرد خدا می‌شناسند.

به گزارش فرهنگ نیوز ، اینجا در شهر خوی از توابع آذربایجان غربی مردی خوابیده است که نامش برای همه مردم این مرز و بوم آشناست. نامی که مترادف صفت پهلوانی و مرام جوانمردی است. برای نامش احترام ویژه‌ای قایل هستند. اصلاً از زمانی که یادمان می‌آید او را پهلوان ایرانی معرفی کرده‌اند که رفتار و منشش الگویی بود برای مردانی که می‌خواستند در راه پهلوانی قدم بردارند.
ردپای اخلاق و نامش در داستان‌های مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها بارها به گوشمان خورده است. اما همه گفته‌ها و شنیده‌ها گویا درهمین قصه‌ها خلاصه شده و تنها شناخت ما از این نام این است که روزی پوریای ولی در این سرزمین زندگی کرده؛ پهلوانی که برایمان الگو است.

اما به رغم این شهرت و نامور بودن نامش،‌گویا غریبه‌ای در گوشه‌ای از سرزمین ما خفته است. مردی که می‌شناسیمش اما برایمان ناآشناست. قریبی که غریب است. آری اینجا مردی خفته است که همه او را می‌شناسند اما مدفنش برای کسی آشنا نیست.

البته از در و دیوار این آرامگاه و آتشی که آثار دودش بر در و دیوار نقش بسته است می‌توان گفت: این مکان برای مردمان بی‌جا و مکان و معتادان خیلی غریبه نیست. جالب است مدفن «پوریای ولی» پهلوان نامدار ایرانی امروز به دلیل بی‌توجهی‌ها و فراموشی‌ها محل بیتوته بی‌خانمان‌ها شده است. پس بی‌دلیل نیست که بگوییم «پوریای ولی» تنها در داستان‌هایمان خلاصه شده است. به طور حتم این رسم پهلوانی نیست که پهلوان ایرانی را این گونه تنها بگذاریم تا در اثر بی‌توجهی‌ها و بی‌مسوولیتی‌هایمان کم‌کم به فراموشی سپرده شود که چه بسا فراموش هم شده است.

اگر «پوریای ولی» را فراموش نکرده بودیم حداقل امروز برایش آرامگاهی ترتیب می‌دادیم که جان‌پناه ولگردان و معتادان نباشد.

فارغ از اینکه گفته می‌شود مدفن اصلی در خیوه ازبکستان است، کدام نهاد باید تکلیف این مکان را معین کند؟ لذا ابتدا باید ماندن یا نماندن این بنا پیگیری شود سپس تصمیم به تخریب یا تعمیر و مرمت گرفت. هر کدام از این راه‌ها بهتر است تا اینکه با نام پوریای ولی چنین بازی شود! فدراسیون پهلوانی که خود را متولی اشاعه مرام پهلوانی می‌داند چگونه می‌تواند بی‌تفاوت باشد؟!

«پوریای ولی» شاید در قسمت کوچکی از داستان‌های این سرزمین جای گرفته باشد اما نامش بزرگ است و برای حفظ نامش باید اقدام کرد. به طور حتم سازمان میراث فرهنگی به عنوان متولی نگهداری از آثار فرهنگی این مملکت می‌تواند نقش مؤثری در این امر داشته باشد.
 
چه کسی می داند پوریای ولی کیست؟ افسانه است یا واقعیت؟ آیا کسی بود که در این دیار می زیست یا تنها افسانه بود؟ این از مواردی است که نسل ما از آن بی خبر است. گسست فرهنگی موضوعی است که به نوعی گریبان نسل ما را گرفته و حاصلش این شده که مروت و مردانگی را در ستاره های آنسوی دنیا جستجو کنیم و گاه به اشتباه از آنها الگو بگیریم.

ولی نمی‌‌دانیم مردانی در این دیار می زیسته‌اند که آوازه پهلوانی و شرح جوانمردی‌شان تنها در چند سطر نمی‌گنجد. شهرت پهلوان محمود خوارزمی معروف به پوریای ولی تنها به دلیل پهلوانی‌هایش نیست بلکه مردم منطقه او را به داشتن ویژگی‌های نیکوی اخلاقی، معلم، مرشد، صوفی و مرد خدا می‌شناسند.

 

منبع:http://www.farhangnews.ir



نوشته شده در تاریخ شنبه 92/8/11 توسط محمد مهدی

عریضه‌های درون چاه جمکران چه می شوند؟

به گزارش وب سایت محبان مهدی(عج)

 سه ماه یکبار ورود به چاه صورت می گیرد این نامه ها بیرون آورده می شود. پس از خارج کردن، این نامه ها به خمیر تبدیل می شوند و احدی آنها را نمی خواند.

 

چاه جمکران

حجت الاسلام وافی، دبیر شورای عالی فرهنگی و برنامه‌ریزی مسجد جمکران در رابطه با چاه جمکران و موضوعات مربوط به آن گفت: عریضه نویسی یکی از راههای توسل است و توسل جزو مبانی دینی ما است . به طور طبیعی عریضه نویسی یکی از راههای توسل است و با مستندات فراوان این امر در سیره علما از سید بن طاووس تا آیت الله بروجردی و دیگران مشاهده شده است.

وی افزود: در رابطه با عریضه نویسی کتابهایی نوشته و منتشر شده از جمله کتابی که در رابطه با عریضه نویسی و آداب عریضه نویسی در انتشارات مسجد جمکران منتشر شده است که اصل جریان عریضه نویسی را تأیید می کند.

نامه نگاری با محبوب و انتظار برای جواب شیرین است

حجت الاسلام وافی با اشاره به اینکه اصل عریضه نویسی تأیید شده این حرکت را نمادگونه توصیف کرد و گفت: این نوع حرکات در دنیای امروز که با رفتار مردم انس می گیرد کار ویژه ای به شمار می آید. نامه نگاری انسان با محبوب خود و انتظار کشیدن برای دریافت جواب شیرین است و اگر تأیید اصل آن در دین باشد این حرکتها با حس و حال مردم انس می گیرد.

وی با تأکید بر اینکه متن این عریضه از اهمیت برخوردار است گفت: از این رو افراد را به عریضه هایی از ائمه معصومین به ویژه از امام زمان در رابطه با ارتباطی که از طریق نائبان خاص حضرت در زمان غیبت صغری بوده توجه می دهیم. متن این نامه مشخص و تأیید شده موجود است و محتوای آن نیز ترجمه شده و از زائران خواسته شده است که آن را مطالعه کرده و نوع نگاه آن را در رابطه با عریضه نویسی مورد توجه قرار دهند. از این رو چیستی درخواست مشخص می شود توجه به متن عریضه فرد را از نوشته ها و بحثها و درخواستهای غیر شرعی و روشهای غیر دینی جدا می کند.

سپردن عریضه به آب به دلیل وجود اسماء متبرکه است

وی اضافه کرد: همچنین در روایات آمده است که پس از نوشتن عریضه در چاه آب یا آب روان انداخته شود و چند علت برای آن ذکر شده است. یکی این است که از دسترس مردم عادی دور بماند و رازی باشد میان حجت و مردم. از این رو هیچ چاه خاصی موضوعیت خاصی ندارد. کنار چاه جمکران هم نوشته شده است که این چاه هیچ موضوعیت خاصی ندارد. یکی از علل انداختن عریضه در چاه آب و آب روان وجود اسماء الهی و متبرکه در این عریضه است.

چاه جمکران به دلیل حس وحال معنوی حاصل از فضای مسجد مورد توجه است

وافی در رابطه با علت انداختن این عریضه ها صرفا در چاه جمکران گفت: به علت این که حس و حالت توجه و حضور در این فضا به دلیل مسجد بیشتر است بسیاری از زائران دوست دارند عریضه خود را در این چاه بیندازند.

عریضه نویسی گاهی با اغراق همراه است

وی یادآور شد: این بحثها گاهی با اغراق، تردید، سانسور، اجحاف در رسانه ها و بیشتر در فضای مجازی جریان دارد. ما معتقدیم تمام این نمادها و حرکتهای اصیل و ماندگار باید حفظ شود مگر اینکه زمینه سوء استفاده ای از آن فراهم شود و ما نتوانیم آن را از خرافات، شبهات و آفات حفظ کنیم. اما این اتفاق در رابطه با چاه جمکران رخ نمی دهد.

وافی در توضیح روند عریضه نویسی کنار چاه جمکران و سرانجام این عریضه ها گفت: زائران از داخل یا خارج از کشور کنار چاه جمکران با عریضه مکتوب خود حاضر می شوند در غیر این صورت کاغذهایی به مبلغ 100 یا 150 ریال در اختیار آنها قرار داده می شود و با توجه به عریضه ای که توصیف شد متن عریضه خود را می نویسند و آن را داخل چاه می اندازند. هر دو تا سه ماه ورود به چاه صورت می گیرد این نامه ها بیرون آورده می شود. گاهی اگر شیء قیمتی میان آنها باشد خارج می شود اما  در مسجد به شدت اطلاع رسانی می شود که زائران اشیاء قیمتی خود را داخل چاه نیندازند. پس از خارج کردن این نامه ها به خمیر تبدیل می شوند و احدی آنها را نمی خواند. گاهی نامه ای به دفاتر فرهنگی یا دفتر تولیت می رسد که دربرگیرنده درخواست و خواهشی بوده و در انتهای آن نوشته شده است که به عنوان عریضه این نامه را  داخل چاه هم بیندازید.

وی تأکید کرد: حرکتهای انحرافی و مناسک آئینی اصیل ممزوج با خرافه ها باید از هم جدا شوند و نباید در این فرآیند اصل صورت مسئله را از بین برد.

منبع: http://mohebaan.ir



نوشته شده در تاریخ شنبه 92/8/11 توسط محمد مهدی
<      1   2   3      >
طراح قالب : { معبرسایبری فندرسک}