روشنگری و سربازان مدافعان حرم سایبری |
|
نوشته شده در تاریخ جمعه 94/11/23 توسط محمد مهدی
جلاد 4 ساله داعش انگلیسی است یک روزنامه انگلیسی در گزارشی از اعدام 3 نفر به دست یک کودک 4 ساله داعشی خبر داد که اهل انگلیس است. به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه "تایمز" در مطلبی تأکید کرد، این کودک 4 ساله در یکی از مناطق تحت کنترل داعش در سوریه خودرویی بمبگذاری شده را که در آن 3 مرد بودند منفجر کرد. بر اساس این گزارش این کودک "عیسی دیر" نام دارد و بیشتر عمر خود را همراه داعش بوده است. "گریس دیر" مادر این کودک داعشی که متولد انگلیس است در سال 2012 به سوریه رفت تا به داعش ملحق شود. در ویدیوی منتشر شده از سوی داعش، این کودک 4 ساله انگلیسی، خودروی بمبگذاری شده مذکور را به وسیله دستگاه کنترل از راه دور منفجر می کند و آن خودرو با سرنشینانش در یک لحظه نابود می شود. در این ویدیو، در کنار عیسی نیز یک مرد نقابدار ایستاده که احتمالا انگلیسی است. وی پس از آن پیامی را به "دیوید کامرون" نخست وزیر انگلیس می دهد و مدعی می شود که این 3 نفر جاسوسان انگلیس بودند. "هنری دیر" پدربزرگ این کودک داعشی که ساکن لندن است، می گوید: عیسی هنوز کودک است و معنای کلماتی را که به زبان می آورد نمی داند .. این کودک تحت تأثیر گروه مسلحی است که در سایه آن زندگی می کند. هنری افزود: داعش از عیسی برای تبلیغات استفاده می کند. وی خاطرنشان کرد که بارها به پلیس انگلیس درباره دخترش را که از طریق اینترنت به افراطیها گرایش پیدا کرد، گزارش داده بود. بر اساس گزارش تایمز، گریس در سال 2012 به سوریه رفت و در آنجا با یک تروریست سعودی به نام "ابوبکر" ازدواج کرد. گریس پس از آنکه داعش "جیمز فولی" روزنامه نگار آمریکایی را در سال 2014 گردن زد، شادمانی خود را از این موضوع در شبکه های اجتماعی اعلام کرد. داعش ساخته و پرداخته سرویسهای اطلاعاتی و جاسوسی آمریکایی و اسرائیلی است و تفکرات آن برخاسته از وهابیت است؛ "ابوبکر بغدادی" سرکرده اصلی گروه تروریستی داعش در دوران حضور اشغالگران آمریکایی در عراق، در زندان بوکا در اختیار آمریکایی ها بود. با ایجاد این گروه شمار قابل توجهی از افراطیها از کشورهای مختلف حتی آمریکا و کشورهای اروپایی، در سایه سکوت مقامات آن کشورها و با همکاری سرویسهای اطلاعاتی غربی و همپیمانان آنها در منطقه به راحتی توانستند به این گروه تروریستی ملحق شوند. اما اکنون بازگشت این تروریستها به یکی از بزرگترین مشکلات کشورهای غربی تبدیل شده است. منبع: العالم برچسبها: جلاد 4 سال? داعش انگلیسی است!فیلمخبر جدیدداعشانگلیسکودکحلاد نوشته شده در تاریخ جمعه 94/11/23 توسط محمد مهدی
نوشته شده در تاریخ جمعه 94/11/23 توسط محمد مهدی
کسی از شما دعوت نکرده است! پاسخ به دو سوال انتخاباتی از بیانات رهبر انقلاب اسلامی
«حتّی آن کسانی که نظام را قبول ندارند، برای حفظ کشور، برای اعتبار کشور بیایند در انتخابات شرکت کنند.» 94/10/19 این جمله، یکی از سخنان مکرر رهبر انقلاب اسلامی در تثبیت پشتوانه مردمی نظام است که در هفتههای گذشته دستاویز برخی افراد و گروهها قرار گرفت تا فشارهایی را به این بهانه به شورای نگهبان وارد کنند. حضرت آیتالله خامنه ای اما چند روز بعد در توضیح و تبیین این سخنان گفتند: «بنده گفتهام و باز هم میگویم که آن کسانی که حتّی نظام را قبول ندارند بیایند در انتخابات شرکت کنند، رأی بدهند، امّا نهاینکه کسی که نظام را قبول ندارد، بخواهند مجلس بفرستند». 1. مخاطب دعوت عمومی رهبر انقلاب برای انتخابات چه کسانی هستند؟
عموم ملت ایران نشان دادهاند که معتقد و همراه با نظام اسلامی هستند و دعوت همیشگی رهبر انقلاب متوجه آنها است. علاوه بر آنها حتی در میان همین مردم کسانی هستند که به جمهوری اسلامی اعتقادی ندارند اما به «اعتبار ایران» و «امنیتی» که در آن هست «معتقدند». یعنی عملکرد جمهوری اسلامی را در برخی حوزهها میپسندند. اینها کسانی هستند که برای استمرار این کارآمدی به صحنه انتخابات میآیند.
عدهای دیگر هم هستند که ممکن است روش و راه مدیریت کنونی جمهوری اسلامی را نپسندند. حتی ممکن است شخص «رهبری را قبول نداشته باشند» اما به آرمانها و اصول انقلاب اسلامی معتقد باشند. این گروه برای افزایش اعتبار میراث امام و تقویت اصول او به میدان میآیند. زیرا انتخابات استمرار راه انقلاب بوده و قاعده مردمسالاری، چرخش سلایق درون خانواده انقلاب است. 2. آیا ضد انقلاب هم مخاطب دعوت رهبر است؟
اما جریانی نگران این مشارکت و افزایش اعتبار ایران و جمهوری اسلامی است. ضدانقلاب نه به آرمانهای انقلاب معتقد است و نه اعتباری که امروز ایران دارد را میپسندد. او به ایران نمیاندیشد و از همان ابتدای انقلاب دنبال برهم زدن مردمسالاری دینی بوده است. حال همین ضد انقلاب و دنبالهروهایش، نظام اسلامی را متهم به سوءاستفاده از رأی مردم میکنند. منطق جمهوری اسلامی ایران مشخص است. حفظ و تقویت این حصار امن، در گرو تقویت جمهوری اسلامی است و نظامی که در مدت حیات خود این امنیت را برقرار کرده است؛ اگر راه برای ورود ضد انقلاب به مراکز تصمیمگیری نظیر مجلس باز کند، در واقع این حصار امن را به خطر انداخته است.
آیا کسانی که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون، از هیچ جنایت و کارشکنی و همراهی با نظام سلطه در جهت براندازی و تضعیف نظام دریغ نکردهاند، با حضور خود در مجلس، موجب تامین آن امنیت و تقویت اصول آن میشوند؟ بنابراین کسی از ضد انقلاب نه برای شرکت در انتخابات و نه برای حضور در مجلس دعوت نکرده است. چهار نکته دربارهی انتخابات در دیدار با دستاندرکاران انتخابات1394/11/02 14:32حضرت آیتالله خامنهای در دیدار با دستاندرکاران انتخابات یکی از محورهای اصلی سخنانشان را به موضوع انتخابات پیش رو اختصاص دادند. پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR چهار نکته اصلی مربوط به انتخابات که در این دیدار مطرح شده است را در قالب جدول زیر مرور کرده است.
«از حق مردم دفاع خواهم کرد»1394/10/29 16:25 حضرت آیتالله خامنهای یکی از ابعاد مهم حقالناس در انتخابات را «پذیرش نتیجهی قانونی انتخابات» میدانند. بههمین مناسبت پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR کلیپ صوتی «از حق مردم دفاع خواهم کرد» را دربارهی دفاع رهبر انقلاب از رأی مردم در انتخابات منتشر میکند.
سخنان حضرت آیتالله خامنهای که در این صوت میشنوید:
رأی مردم هم به معنای واقعی کلمه حقّالنّاس است؛ حقّالنّاس است. وقتی میآید برادر و خواهر ایرانی در انتخابات شرکت میکند و رأی در صندوق میاندازد، رعایت این حقّ او واجب شرعی است، واجب اسلامی است؛ در این امانت او نباید خیانت کرد؛ واقعاً حقّالنّاس است. نتیجهی آراء هم هرچه شد، بایستی به آن ملتزم بود؛ این هم حقّالنّاس است. اینکه ما در سال 88 در مقابل کسانی که اصرار میکردند باید انتخابات باطل بشود ایستادیم، بهخاطر همین بود که از حقّالنّاس دفاع کردیم. چهل میلیون [نفر] -بالاترین نصاب انتخابات- در سال 88 در [دادن] آراء شرکت کردند. خب، یک نتیجهای داد. هر کسی [هم] برندهی این انتخابات میشد، ما همینجور میایستادیم، دفاع میکردیم. بنده از حقّالنّاس دفاع کردم، از حقّ مردم دفاع کردم. باز هم هر وقتی که مردم رأی بدهند -به هر کسی که مردم بپسندند و بپذیرند و رأی بدهند- بنده از رأی مردم دفاع خواهم کرد؛ پشت سرِ مردم خواهم ایستاد. رأی مردم حقّالنّاس است. 94/06/18
سه هشدار1394/10/27 11:33 روز گذشته اینفوگرافیک "نگاه کلان" در KHAMENEI.IR منتشر شد. این محصول که حاصل بررسی 42 بیانات رهبر انقلاب اسلامی در دو سال اخیر با محور قراردادن برجام و پس از برجام است؛ نشان میدهد که ایشان درباره سه موضوع مهم انتخابات اخیر هشدار دادهاند و از آن اظهار نگرانی کردهاند. این سه موضوع عبارتند از:
1. ورود عناصر نفوذی به مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان: «آمریکاییها به این انتخابات چشم طمع دوختهاند.» آنها میخواهند «عنصر نفوذی را وارد مجلس کنند.» آن وقت آن عنصر «مثل موریانه از داخل میجَود و پایهها را سست میکند» تا در ایران تغییرات مورد نظر دشمنان انجام شود.
2. ارائهی فهرست انتخاباتی با مقاصد فاسد و غیرانقلابی: جریان غربگرا و جریان نفوذی در این انتخابات حضور پیدا میکنند. آنها با «مقاصد فاسد و غیر انقلابی، فهرست انتخاباتی پیشنهاد خواهند داد.» راه نفوذ اینگونه بازخواهد شد. 3. مأیوس کردن مردم از انتخابات: برخی با گفتن حرفهای مختلف «مردم را از انتخابات مأیوس» میکنند. گفتن مداوم و پرتکرار حرفهایی مانند انتخابات آزاد، تخلف گسترده، تقلب و... تلاش عدهای است تا ذهن مردم نسبت به انتخابات مخدوش شود. مردم حضورشان در انتخابات برای کشور امنیت، در بین دوستانش اعتبار و در بین دشمنانش ابهت خواهد آورد. رهبر انقلاب اسلامی در مقابل این سه جریان، چند توصیه مهم به آحاد مردم کردند: یک: با روشنگری و بدون تهمت زدن، بدون مصداق معیّن کردن اذهان به موضوع نفوذ روشن شود. 1394/10/14
دو: «درست انتخابکردن» وظیفه و تکلیف مردم است. اعتماد به فهرستی که «آدمهای متدیّن و مؤمن و انقلابی» معرفی کردهاند راهی برای انجام این تکلیف است. 1394/10/19 سه: همه مردم در انتخابات شرکت کنند. حضور همه مردم چه آنهایی که «نظام را قبول ندارند» اما کشور و اعتبار آن برایشان مهم است و چه آنهایی که «ممکن است رهبری را قبول نداشته باشند» اما به نظام جمهوری اسلامی علاقمند هستند؛ برای اسلام، نظام و ملت آبرو خواهد بود. 1394/10/19 این همان دستورالعملی است که باعث میشود هم «انقلاب ماندگار شود» و هم خداوند در دلهای ملت «سکینه و آرامش» بنشاند که لَقَد رَضِیَ اللهُ عَنِ المُؤمِنینَ اِذ یُبایِعونَکَ تَحتَ الشَّجَرَةِ فَعَلِمَ ما فی قُلوبِهِم فَاَنزَلَ السَّکینَةَ عَلَیهِم. (سورهی فتح، بخشی از آیهی 18) آیا به فهرست اعتماد کنیم؟1394/10/24 20:15 پاسخ به یک سؤال انتخاباتی براساس بیانات رهبر انقلاب
در هر دوره از انتخابات، هنگامی که امت حزب الله میخواهند براساس آموزههای امام راحل و رهبر انقلاب به تکلیف عمل کرده و نمایندگانشان را برای مجلس شورای اسلامی، خبرگان رهبری و یا شوراهای اسلامی شهر و روستا گزینش کنند، کار سختی را در پیش رو دارند. چرا که امکان شناخت تمامی افراد برای اغلب مردم سخت است. از این رو، هربار در هنگام رأی دادن این سؤال مطرح میشود که: چگونه از تمام حق رأی دادن خود استفاده کنند درحالیکه تمام افراد را نمیشناسند؟ دو سال پیش بود که رهبر انقلاب هنگام رأی دادن در چهارمین دورهی انتخابات شوراها گفتند: «من به 31 نفر برای شورای شهر رأی دادم. البتّه بعضی از این حضرات را از نزدیک میشناختم، بعضی را هم نمیشناختم، لکن اعتماد کردم به همین فهرستهایی که پیشنهاد میکنند و میدهند.» این اولین باری بود که ایشان، راه درست برای استفاده از تمام حق رأی را، «اعتماد به فهرست» اعلام کردند. حالا تا انتخابات 7 اسفند نزدیک به یک ماه و نیم مانده است؛ انتخاباتی که رهبر انقلاب نسبت به انتخاب شدن عناصر غیرانقلابی در مراکز مهم ریلگذاری در کشور هشدار دادند و «نفوذ» آنها را مانند «موریانه»ای دانستند که از داخل، نظام را پوک میکند. اما مردم چطور از تمام حقشان برای انتخاب استفاده کنند که مطمئن شوند با انتخاب درست، جدول نفوذ دشمن را کامل نمیکنند؟ راهحل را رهبر انقلاب برای اولین بار نزدیک به دو ماه مانده به انتخابات بیان کرده و در دو دیدار با کلامهای متفاوتی آن را تبیین کردهاند: «رأی دادن و اعتماد به فهرستی که از سوی افراد متدین، مؤمن، انقلابی و در خط امام معرفی شده باشد.» اول؛ «انتخاب درست» یک وظیفه و یک حقالناس بر عهدهی مردم ایران است. این تذکری است که رهبر انقلاب در دیدار ائمهی جمعه خطاب به مردم دادند. «یک بُعد دیگر [حقالناس] این است که مردمی که میخواهند رأی بدهند، اعتماد کنند به آن مجموعههایی که واقعاً قابل اعتمادند؛ بعضیها هستند که قابل اعتماد نیستند؛ کَالَّذِی استَهوَتهُ الشَّی?طین؛ گاهی اینجور نیست که از روی صفا و واقعیت و علاقهمندی به انقلاب [باشد] -اساس کار، انقلاب است- و از روی علاقهمندی به انقلاب بیایند یک فهرست پیشنهادی را بدهند؛ نه، روی مقاصد دیگر -گاهی اوقات مقاصد فاسد- پیشنهادهایی میدهند... واقعاً این به این معنا، حقّالنّاس است.»
دوم؛ ایشان در دومین دیدار در باب انتخابات، در دیدار مردم قم به مسئلهی «درست انتخاب»کردن اشاره کردند. مردم چطور به نامزدها برای انتخابات اعتماد کنند درحالیکه همهی آنها را نمیشناسند: «به نظر بنده اینجور میرسد که چون یکایک افراد را ممکن است نشناسیم -خود بنده هم وقتی این فهرستها را میآورند که بیایم رأی بدهم، بعضی از آدمهای این فهرستها را نمیشناسم امّا اعتماد میکنم به آن کسانی که [اینها را] معرّفی کردهاند، و نگاه میکنم ببینم آن کسانی که این فهرست را معرّفی کردهاند چه کسانی هستند؛ اگر دیدم اینها آدمهای متدیّن و مؤمن و انقلابیای هستند، به حرفشان اعتماد میکنم و به [فهرست] آنها رأی میدهم؛ اگر دیدم نه، کسانی که این فهرست را دادهاند کسانی هستند که به مسائل انقلاب، به مسائل دین، به مسائل استقلال کشور خیلی اهمّیّتی نمیدهند، دلشان دنبال حرف آمریکا و غیرآمریکا است، به حرفشان اعتماد نمیکنم...» حتی با وجود آنکه «ممکن است سعی ما به نتیجه نرسد و غلط انتخاب کنیم، عیبی ندارد؛ خدای متعال از ما قبول خواهد کرد، چون کار خودمان را کردهایم، تلاش خودمان را کردهایم.» تا انتخابات تنها حدود چهل روز باقی مانده و رهبر انقلاب دو دیدار است که دربارهی انتخابات آتی صحبت کردهاند؛ دربارهی اینکه مردم چگونه انتخاب درستی داشته باشند، با «مردم» صحبت کرده و نظر خود را بیان کردهاند. چشم طمع آمریکاییها1394/10/22 20:45 حضرت آیتالله خامنهای در دیدار ائمه جمعه سراسر کشور در تاریخ 94/10/14 و در فاصله 53 روز مانده به انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان، برای اولین بار درباره این انتخابات سخن گفتند. ایشان ضمن برشمردن نکاتی در تشریح حق الناس بودن انتخابات و جدی بودن مساله نفوذ عناصر غیرانقلابی به این دو نهاد مهم تصمیم گیری و تصمیم سازی، فرمودند: آمریکاییها به این انتخابات چشم طمع دوختهاند.
جدول | شش مورد «حق الناس» در انتخابات1394/10/22 14:20 حضرت آیتالله خامنهای در دیدار ائمه جمعه سراسر کشور در تاریخ 94/10/14 با تأکید بر مسأله «حقّ النّاس» در انتخابات فرمودند: «باید به عمق حقّ النّاس برسیم». پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR ابعاد مختلف مسأله «حقّ النّاس» در انتخابات را در جدول زیر مرور کرده است.
برچسبها: انتخاباترهبر انقلابخامنه ایحق مردمضد انقلابمخاطب دعوت رهبر انقلاب در انتخابات چه کسانی هستند؟ نوشته شده در تاریخ سه شنبه 94/11/13 توسط محمد مهدی
دیدار رئیس جمهوری چین با رهبر انقلابحضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (شنبه) در دیدار آقای شی جین پینگ رئیس جمهوری خلق چین و هیأت همراه، با اشاره به سابقهی کهنِ ارتباطات تجاری و فرهنگی دو ملت ایران و چین، تأکید کردند: دولت و ملت ایران همواره به دنبال گسترش روابط با کشورهای مستقل و قابل اطمینان همچون چین بوده و هستند و بر همین اساس، توافق رؤسای جمهوری ایران و چین برای یک روابط استراتژیک 25 ساله، کاملاً درست و حکمتآمیز است.
رهبر انقلاب اسلامی، سخنان رئیسجمهور چین مبنی بر لزوم احیای «جادهی ابریشم» و گسترش همکاریهای کشورهای واقع در این مسیر را ایدهای کاملاً منطقی و قابل قبول خواندند و گفتند: جمهوری اسلامی ایران هیچگاه همکاریهای چین در دوران تحریم را فراموش نخواهد کرد. حضرت آیتالله خامنهای، «انرژی» را یکی از مسائل مهم دنیا خواندند و خاطرنشان کردند: ایران تنها کشور مستقل در منطقه است که در زمینهی انرژی میتواند مورد اطمینان قرار گیرد زیرا برخلاف برخی کشورهای منطقه، سیاست انرژی ایران تحت تأثیر هیچ عامل غیرایرانی قرار نمیگیرد. ایشان با اشاره به سیاستهای سلطهگرانهی برخی کشورها بهویژه آمریکا و همکاری غیرصادقانهی آنها با کشورهای دیگر افزودند: این وضعیت موجب شده است که کشورهای مستقل، بهدنبال همکاریهای بیشتر با یکدیگر باشند و توافق ایران و چین برای روابط استراتژیک 25 ساله در همین چارچوب است که باید با پیگیری جدی دو طرف، توافقها حتماً به مرحلهی عملیاتی برسند. رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تمایل و نگاه به شرق در فرهنگ ایرانی گفتند: غربیها هیچگاه نتوانستهاند اعتماد ملت ایران را جلب کنند. حضرت آیتالله خامنهای، سیاست آمریکا نسبت به ایران را در میان کشورهای غربی، بدتر و خصمانهتر دانستند و افزودند: همین سیاستهای خصمانه موجب شده است که ملت ایران و مسئولان کشور، گسترش روابط با کشورهای مستقل را پیگیری کنند. ایشان با تأکید بر اینکه موضوع «چین واحد» از سیاستهای اصولی و قطعی جمهوری اسلامی ایران است، به سخنان رئیسجمهور چین درخصوص گسترش همکاریهای امنیتی میان دو کشور اشاره کردند و افزودند: متأسفانه منطقهی ما به دلیل سیاستهای غلط غربیها و همچنین برداشتی انحرافی و غلط از اسلام دچار ناامنی شده است که خطر گسترشیابندگی دارد که باید با همکاریهای خردمندانه جلوی آن را گرفت. رهبر انقلاب، برخی کشورهای منطقه را منشأ اصلی این تفکر انحرافی دانستند و خاطرنشان کردند: غربیها نیز به جای تقابل با منشأ اصلی این تفکر و گروههای تروریستی، مسلمانان را در اروپا و آمریکا مورد تهاجم و فشار قرار دادهاند درحالیکه این جریانهای تروریستی با تفکر صحیح اسلامی کاملاً متفاوت هستند. حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به اصرار آمریکاییها و غربیها در استفاده از عنوان «دولت اسلامی» برای برخی گروههای تروریستی گفتند: این رویکرد، اهانت به مسلمانان است و بهجای علاج مشکل، بهطور غیرمستقیم زمینهی تقویت این گروهها را بهوجود میآورد. ایشان ادعای آمریکاییها مبنی بر تشکیل «ائتلاف مبارزه با تروریسم» را یک فریبکاری خواندند و تأکید کردند: رویکرد آمریکاییها در همهی مسائل اینگونه است و آنها هیچگاه رفتار صادقانه ندارند. رهبر انقلاب اسلامی در پایان اظهار امیدواری کردند: نتایج گفتگوها و توافقهای تهران به معنی واقعی کلمه برای هر دو طرف سودمند باشد. در این دیدار که آقای روحانی رئیسجمهور نیز حضور داشت، آقای «شی جین پینگ» رئیس جمهوری خلق چین با ابراز خرسندی از سفر به ایران و تشکر از احساسات صمیمانه و صادقانهی دولت و ملت ایران، این صمیمیت را ناشی از همکاریها و مبادلات دوستانه و درازمدت دو کشور دانست و گفت: همکاریهای دوجانبهی ایران و چین بر پایهی «منافع متقابل» باید به صورت روزافزون افزایش یابد. رئیس جمهوری چین با اشاره به سابقهی اتصال ایران و چین از طریق راه قدیمی جادهی ابریشم، این جاده را نماد «صلح، پیشرفت و تبادلات دوستانه» خواند و افزود: کشورهایی که در مسیر این جاده قرار دارند با توسعهی همکاریهای خود میتوانند در مقابل الگوی آمریکاییها برای برهم زدن توازن اقتصاد منطقه از منافع خود دفاع کنند و به اهدافشان دست یابند. آقای «شی جین پینگ» گفت: برخی ابرقدرتها بهدنبال حاکم کردن انحصار و سیاست جنگلیِ «یا با ما یا دشمنِ ما» هستند اما پیشرفت اقتصادهای نوظهور، انحصار قدرت را از دست آنها خارج و فضای مناسبی برای ایدهها و سیاستهای دولتهای مستقل فراهم کرده است. رئیس جمهوری چین حمایت کشورش از «موضوع هستهای ایران» و همچنین حمایت ایران از «چین یکپارچه و واحد» را نمونهای از اعتماد متقابل و سیاستهای مستقل دو کشور برشمرد و افزود: ما مسیر توسعهی مستقل را دنبال میکنیم و آمادگی داریم همانگونه که در زمان تحریمها در کنار ایران بودیم، پس از برداشته شدن تحریمها نیز همکاریهای خود را در همهی زمینهها گسترش دهیم. آقای «شی جین پینگ» با اشاره به مزیتهای فراوان «جغرافیایی، انسانی و انرژی ایران» گفت: اقتصاد چین و ایران مکمل یکدیگر هستند و در این سفر درخصوص برنامهریزی برای همکاری استراتژیک 25 ساله به توافق رسیدهایم و آمادهی گسترش و تعمیق همکاریها در بخشهای فرهنگی، آموزشی، فناوری، نظامی و امنیتی در سطح شرکای راهبردی هستیم. رئیس جمهوری چین، ایجاد سازوکاری برای افزایش همکاریهای امنیتی دو کشور در مواجهه با تروریسم و مسائل پیچیدهی منطقه را ضروری دانست. آقای «شی جین پینگ» سخنان رهبر انقلاب را نیز حکیمانه و دوراندیشانه خواند و افزود: دولت و ملت چین نسبت به جنابعالی نگاه دوستانه و صمیمانهای دارند و امیدواریم همچون گذشته به پیشرفت روابط دو کشور کمک کنید. منبع: http://farsi.khamenei.ir برچسبها: دیدار رئیس جمهوری چین با رهبر انقلابخامنه ایخبر جدید نوشته شده در تاریخ یکشنبه 94/11/4 توسط محمد مهدی
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
طراح قالب : { معبرسایبری فندرسک} |